معرفی گل و گیاه

آشنایی با گیاه پپرومیا روسو

پپرومیا روسو
زمان مطالعه: 5 دقیقه

پپرومیا روسو با نام های پپرومیا روزو و پپرومیا ادن روسو “Peperomia ‘Eden Rosso” هم شناخته میشود.

پپرومیا روسو از خانواده Piperaceae نوعی peperomia گرمسیری بومی آمریکای جنوبی و مرکزی است .

این گیاه که به دلیل رنگ قرمز آن در قسمت زیرین برگ ها چشم نواز است.

سطح بالایی برگ های نوک تیز به رنگ سبز تیره است که گاهی اوقات دارای رژگونه ای از رگبرگ های قرمز و سبز تیره است.

دارای گلهای نر و ماده روی یک سنبله است و معمولاً در شرایط نوری کمتر از 12 ساعت در طول روز شکوفا می شود .

نسبتاً کوچک و تا حدی فشرده‌ خودنمایی می‌کند.بوته روسو از عرض و ارتفاع تا 8 اینچ (حدود 20 سانتیمتر) و به شکل گل رز رشد می کنند.

پپرومیا روسو

مزایای داشتن پپرومیا روسو

جدا از اینکه از نظر بصری دلپذیر است، داشتن پپرومیا روسو در خانه شما چندین مزیت دارد:

  1. تصفیه هوا: پپرومیا روسو می تواند با فیلتر کردن آلاینده های مضر به بهبود کیفیت هوای داخل خانه کمک کند.
  2. کاهش استرس: مراقبت از گیاهانی مانند پپرومیا روسو می تواند اثر آرام بخشی داشته باشد و سطح استرس را کاهش دهد.
  3. مراقبت آسان: این گیاه کم نگهداری است و آن را به انتخابی ایده آل برای افراد مبتدی و پرمشغله تبدیل می کند.

پپرومیا روسو

نور

در حالت ایده آل، نور مورد نیازاین گیاه ،نور روشن و غیر مستقیم است.

همچنین می تواند شرایط نور کم را تحمل کند. برای حفظ شادابی آن، بهترین نقاط روشنایی برای این گیاه نور خورشید در ساعات اولیه صبح یا اواخر بعد از ظهر است.

در بین این ساعات نور بسیار زیاد است و باعث سوختگی برگ ها میشود.اما در خانه هایی که نور طبیعی بسیار کمی دارند ،نور فلورسنت میتواند  یک انتخاب عالی برای رشد گیاه باشد.

دما

این گیاه دردمای معمولی اتاق، تقریباً 65 تا 80 درجه فارنهایت (18 تا 27 درجه سانتیگراد) به خوبی عمل می کند.

از قرار دادن این گیاه در نزدیکی دریچه های گرمایش یا تهویه مطبوع، جایی که ممکن است نوسانات شدید دما رخ دهد، خودداری کنید.

اگر گیاه شما چند برگ زیرین را از دست داد، نگران نباشید، اما ریزش گسترده برگ معمولاً به دلیل تغییر دما یا مشکل کود است.

آبیاری

یادگیری نحوه آبیاری پپرومیا روسو می تواند مشکل باشد زیرا بین دو آبیاری خاک باید حتما خشک شود. آنها خاک خیس را دوست ندارند، اما نمی توانند در خشکسالی طولانی دوام بیاورند.

هر 8-10 روز یکبار آبیاری کنید.

بهتر است همیشه از زیر گلدان آبیاری کنید و اجازه دهید گیاه تمام آب مورد نیاز خود را تامین کند.

سپس اجازه دهید قبل از قرار دادن گیاه روی زیر گلدانی، آب اضافی از سوراخ های زهکشی خارج شود.

زمانی که گیاه در زمستان خواب است، آبیاری را کاهش دهید.

از آبیاری تاج گیاه خودداری کنید زیرا این گیاه مستعد پوسیدگی است ، به خصوص در هوای سرد. به همین دلیل، مراقبت از پپرومیا رسو شامل مه پاشی منظم با آب نمی شود. با این حال، اگر نیاز به تمیز کردن برگ ها دارید می توانید آنها را اسپری کنید.

برگ های زرد ممکن است نشان دهنده آبیاری بیش از حد یا کمبود مواد مغذی باشد، در حالی که نوک قهوه ای می تواند نشانه ای از کم آبی یا رطوبت کم باشد. علت را شناسایی کنید و روال مراقبت خود را بر اساس آن تنظیم کنید.

خاک

پپرومیا روسو برای جلوگیری از خیس ماندن ریشه ها به خاکی با زهکشی مناسب نیاز دارد.

می توانید یک لایه شن (ترجیحا پوکه لیکاپن) در کف گلدان که به گردش هوا در اطراف ریشه های ریز کمک می کند اضافه کنید . سپس از مخلوط خاک گیاهان آپارتمانی یا خاک ساکولنت که در فروشگاه افارم  موجود است تهیه و اضافه کنید.

نکته: پپرومیا خود را هر دو تا سه سال یکبار یا زمانی که می بینید ریشه ها از سوراخ های زهکشی ته گلدان رشد می کنند، مجدداً تعویض کنید.

فقط یک اندازه گلدان را بالا ببرید و از مخلوط گلدان تازه استفاده کنید. می‌توانید از یک گلدان پلاستیکی یا پلیمری استفاده کنید.

تکثیر

تکثیر پپرومیا روسو فرآیندی آسان است، به خصوص اگر از قبل با تکثیر بنفشه آفریقایی و ساکولنت ها با قلمه ها آشنایی داشته باشید. به سادگی یک ساقه بلند را با حداقل 2 برگ بزرگ جدا کنید. ساقه را در ظرفی پر از خاک اولیه نهال یا کمپوست تازه و تمیز بریزید.

خاک اطراف ساقه را سفت کنید و ظرف را در مکانی گرم قرار دهید که نور غیر مستقیم خورشید را دریافت کند.

در عرض یک ماه، شما باید رشد جدیدی را مشاهده کنید و می توانید گیاه را به ظرف دائمی خود منتقل کنید.

افزودن مقداری هورمون ریشه زایی می تواند به ریشه دار شدن قلمه های پپرومیا روسو شما کمک کند.همین کار را با یک برگ هم میتوانید انجام دهید.

کود

مانند بسیاری از گیاهان آپارتمانی، پپرومیا روسو فقط از اوایل بهار تا اواخر تابستان، زمانی که گیاه در حال رشد فعال است، به کود نیاز دارد. در طول این مدت، گیاه خود را با یک کود مایع متعادل گیاه آپارتمانی رقیق شده تغذیه کنید. کود دهی را در پاییز و زمستان متوقف کنید، سپس با مشاهده اولین رشد جدید در بهار، کود دهی را از سر بگیرید.

پپرومیا روسو

آفات و بیماری ها

پپرومیا روسو می تواند هدف آفات رایج گیاهان آپارتمانی مانند شپشک آرد آلود، تریپس، پشه قارچی و فلس شود. پپرومیا روسو در معرض بسیاری از بیماری ها نیست، اما ویروسی به نام نقطه حلقه می تواند به برگ ها آسیب برساند و رشد را متوقف کند. پاتوژن های موجود در خاک نیز می توانند در شرایط خیلی مرطوب باعث پوسیدگی ریشه شوند.

شکوفا شدن

گل های این گیاه نه تنها جنبه ی زیبایی ندارند،بلکه تمام انرژی و توان گیاه را میگیرند. ترجیحا شاخک های گل پپرومیا روسو خود را هرس کنید.

آیا این گیاه سمی است؟

سمی بودن این گیاه اثبات نشده است.

توجه داشته باشید که حتی اگر این گیاه برای انسان و حیوانات سمی در نظر گرفته نشود، خوردن آن همچنان بی خطر نیست، زیرا می تواند معده را ناراحت کند و باعث مشکلاتی در هضم شود.

مشکلات رایج پپرومیا روسو

زرد شدن برگها

زرد شدن برگ ها معمولاً نشان می دهد که پپرومیا روسو شما آب زیادی دریافت می کند. قبل از آبیاری مجدد اجازه دهید خاک کاملا خشک شود. رطوبت خاک را به طور مرتب بررسی کنید تا بدانید زمان آبیاری چه زمانی است.

پیچاندن برگها

این گیاهان غرق شدن را دوست ندارند، اما کمبود رطوبت نیز می تواند مشکل ساز باشد. پیچ خوردگی و کدر شدن برگ ها می تواند نشان دهنده زیر آبیاری باشد. گیاه را خوب خیس کنید، سپس مراقب خاک باشید تا گیاهتان بین دو آبیاری بیش از حد خشک نشود.

ریزش برگ های گیاه

ریزش برگ ها نشان دهنده کمبود شدید آب است، به خصوص اگر برگ ها خشک و ترد باشند. برگ های آسیب دیده را جدا کنید و گیاه را به خوبی آبیاری کنید، سپس خاک را به طور مداوم مرطوب نگه دارید تا به احیای آن کمک کنید. همچنین می‌توانید یک کیسه پلاستیکی شفاف را در اطراف کل گلدان قرار دهید تا رطوبت را در خود نگه دارد – فقط کافی است آن را هر روز یک ساعت یا بیشتر بردارید تا تهویه شود.

خوب به پایان این مقاله رسیدیم امیدوارم که اطلاعات کافی درباره ابن گیاه زیبا رو در اختیار شما قرار داده باشم ،در صورتی که سوالی درباره گیاه پپرومیا روسو  و روش نگهداری آن دارید می توانید پرسش خود را با ما درمیان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =